Menu Sluiten

Auralagen – Chakra healing

Bij een auralagen – chakra healing werken we met energieën en energievelden. Tijdens de healing worden er energetische blokkades opgeheven, zodat u goed in uw energie komt. Zowel Fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Dit vindt vaak plaats op verschillende niveaus en/of trillingsfrequenties. In uw aura zijn er energiecentra aanwezig, de chakra’s. Chakra’s creëren uw auraveld. Elke chakra is verbonden met specifieke lichaams- en levensgebieden. Bijvoorbeeld het hartchakra heeft bij fysiek te maken met hart, longen, armen en handen en werkt in op het levensgebied liefde en relaties. De auralagen en chakra’s hebben ieder een eigen energie, betekenis en kleuren. De aura kan ook verstoord worden door invloeden van buitenaf. De healing werkt op allerlei energielevels. De inhoud/aanpak van het healingproces is per keer verschillend, wat er op dat moment speelt bij u en wat nodig is.

Na een behandeling kan uw systeem gaan ontgiften door middel van dat uw urine, ontlasting of zweet anders ruikt of er uit ziet. U kunt ook wat emotioneel uit uw doen zijn, soms is letterlijk alles anders. Dit is een bewustwording en betekent dat uw systeem aan het resetten is naar uw natuurlijke manier van zijn.

Blijf wel alert, u bent altijd verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid! Raadpleeg altijd uw arts bij ziekte.

Prijs: € 50,-   U kunt een individuele afspraak maken per telefoon, sms, whatsapp of e-mail. Deze gegevens kunt u vinden onderaan deze pagina. Wilt u leren over Auralagen – Chakra healing kijk dan bij Workshop & Cursus.