Menu Sluiten

Reiki Cursus 1, 2 en 3

Reiki betekent Universele energie

Er bestaan verschillende vormen van Reiki energie. Deze cursus is volgens de reiki energie van dr. Mikao Usui.

Reiki is een methode van Universele Energie overdracht om uzelf en anderen energie te geven. Dit wordt gedaan door middel van handoplegging op het lichaam. Hierdoor kunt u uw eigen of de ander fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel zijn verbeteren/healen.

De Reiki-energie heeft zijn eigen trillings-resonantie en bepaalt zelf waar er meer energie naar toe mag gaan. De behandelaar heeft daar geen invloed op en kan alleen aanvoelen waar er meer energie nodig is.

Elke inwijding in Reiki is voor het leven. Al praktiseert u een tijd niet dan is de Reiki-energie nog steeds in uw systeem aanwezig.

Wie Reiki-energie wil leren of herontdekken

Reiki is door iedereen te leren of het herontdekken van uw eigen Reiki-energie. De Reiki-master is bevoegd in de drie inwijdingen in Reiki en leert u hoe u uzelf en anderen Reiki kunt geven. Per inwijding hoort een mooi ritueel met de daarbij behorende symbolen. De inwijding kan alleen door een Reiki-master worden uitgevoerd, waarbij uw Reiki-energiekanaal geactiveerd wordt.

Reiki 1

Bij Reiki 1 wordt uw Reiki-energiekanaal geactiveerd. U leert hoe Reiki te geven en te ontvangen van een behandeling en het verschil van energieën te voelen. Na deze cursus en inwijding kunt u behandelingen geven vanuit de 1 graad.

Cursusduur 2 dagen : € 150,-

Reiki 2

Bij Reiki 2 leert u op afstand Reiki te geven. U verstrekt uw Reiki-energie om in bepaalde situaties verleden-heden-toekomst energie te sturen. Dit is een bewustzijnswordingsproces voor uw persoonlijke overtuigingen/situaties te healen. Na deze cursus en inwijding kunt u behandelingen geven vanuit de 2e graad.

Cursusduur 1 dag : € 150,-

Reiki 3

Bij de Reiki 3-master ontvangt u via een inwijding het Master-symbool. U leert hoe de inwijdingsrituelen gaan en hoe u op eigen wijze deze cursussen kunt geven. U kunt nu als Reiki-master alles geven en ontvangen.

Cursusduur 1 dag : € 150,-

Blijf wel alert, u bent altijd verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid! Raadpleeg altijd eerst uw arts bij ziekte