Menu Sluiten

Sjamanistische Healing

Sjamanisme gaat er van uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen, alles is met elkaar verbonden en maakt onderdeel uit van de Grote Geest (ook wel de Goddelijke Energiebron genoemd). Sjamanisme is een reis die we samen met vele energieën en een sjamaan maken. Door de verschillende healingen/ceremonies/rituelen ervaart u het verschil van dimensies. Door de dimensies te ervaren kunt u samen met de andere energieën en de sjamaan uw proces bewuster transformeren.

Na een behandeling kan uw systeem gaan ontgiften door middel van dat uw urine, ontlasting of zweet anders ruikt of er uit ziet. U kunt ook wat emotioneel uit uw doen zijn, soms is letterlijk alles anders. Dit is een bewustwording en betekent dat uw systeem aan het resetten is naar uw natuurlijke manier van zijn.

Blijf wel alert, u bent altijd verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid! Raadpleeg altijd eerst uw arts bij ziekte.

Prijs: € 50,- U kunt een individuele afspraak maken per telefoon, sms, whatsapp of e-mail. Deze gegevens kunt u vinden onderaan deze pagina. Wilt u leren over Sjamanisme kijk dan bij Workshop & Cursus.